Uniknete dezinformacím? Bezplatně přijedeme i na vaši školu

Tereza Kráčmarová

Tereza Kráčmarová - 27. 11. 2022

Kategorie: Tiskové zprávy

Zdroj: Fakescape archiv

 

Americké zastoupení v České republice dlouhodobě podporuje tuzemské vzdělávací projekty. Stejně jako vloni, i letos jsme finanční částku na podporu mediální gramotnosti získali i my ve Fakescape. Jak s prostředky naložíme? Možná přijedeme i na vaši školu!

Ať už jste náš dlouhodobý podporovatel, nebo jste náš projekt právě objevili, ozvěte se nám. Přijet můžeme i na vaši školu. A to po celé České republice (kromě Prahy) až na 4 vyučovací hodiny v jeden den. 

V loňském roce jsme díky podpoře US Embassy vyrazili na 40 škol, letos jsme kapacity navýšili na 80.

Jak na to?

Pokud patříte mezi vyučující, studující, nebo prostě jen víte ve svém okolí o škole, ve které by chtěli nebo potřebovali vědět, jak uniknout dezinformacím, neváhejte se ozvat. Napsat nám můžete přes formulář tady na webu. Nebo napište přímo koordinátorce Adéle Schreiberové na schreiberova@fakescape.cz. Do zprávy pak uveďte, že máte zájem o hraní zdarma.

Rádi na vaši školu dorazíme a naši zkušení lektoři si s vámi naše únikové vzdělávací hry zahrají. Je jen na vás, zda zvolíte verzi pro základní školy, střední školy, nebo třeba kombinaci různých her.

Závěrem bychom ještě jednou chtěli poděkovat Velvyslanectví USA v České republice za jejich laskavý přístup a za možnost šířit vzdělávání o mediální gramotnosti, boji proti fake news a kritickém myšlení do všech koutů České republiky.

 

Další články

Sledujte nás