Staň se kyberhrdinou! Otevíráme přihlášky na mezinárodní kybernetické školení

Tereza Kráčmarová

Tereza Kráčmarová - 3. 7. 2023

Kategorie: Tiskové zprávy

Zdroj:

Chceš se dozvědět více o tématu kybernetické bezpečnosti? Nebo třeba o využívání her ve vzdělávání? Přihlaš se na dvoufázový tréninkový kurz CYBER HEROES a staň se kyberhrdinou/kou. Naši zkušení lektoři tě naučí, jak být na internetu v bezpečí a navíc také to, jak můžeš nově nabyté znalosti sdílet se svým okolí pomocí vzdělávacích her. V mezičase navíc budeš pracovat i na svém vzdělávacím projektu!

Kdy a kde?

8.-16. 12. 2023 (Česká republika – Kubasova chalupa https://www.kubasovachalupa.cz)

22.-28. 4. 2024 (Turecko – lokace bude upřesněna)

Koho hledáme?

Účastníky, kteří:

Praktické info:

Strava, ubytování a cestovné je hrazeno z programu Erasmus + a účast je tedy tím pádem pro tebe bezplatná. Program si pro vás připravují zkušení lektoři: o gamifikaci vás více hravě naučí Tereza Kráčmarová a do tajů kyberbezpečnosti proniknete s Pavlem Brejchou. O hladký průběh programu a logistiku se postarají Linda Phanová a Lydia Petera.

V projektu CYBER HEROES se zabýváme se riziky spojenými s chytrými technologiemi a důležitostí online bezpečnosti. Tradiční vzdělávání často ve výuce kybernetické bezpečnosti zaostává, proto nabízíme flexibilní přístup k neformálnímu učení. Zdůrazňujeme, že kybernetická bezpečnost je relevantní pro každého, protože i běžní uživatelé jsou častým cílem kyberútoků. Klíčovým aspektem projektu je rozvoj projektů, které využívají gamifikační techniky k osvětě veřejnosti o kybernetické bezpečnosti. Získané kompetence nejen rozšiřují osobní schopnosti, ale také přispívají k budování kolektivní odolnosti vůči kybernetickým hrozbám, což má pozitivní dopad jak na jednotlivce, tak na společnost jako celek.

Podrobnější informace najdeš v infopacku: https://drive.google.com/file/d/1i5tCJBYwIaqiYwr1rOOtkpTnHn7K10M5/view?usp=sharing 

Přihlásit se můžeš zde: https://forms.gle/XkDbZmMQEg7kQT3V8 

Máš otázky? Piš na cyber@fakescape.cz (do předmětu napiš Cyber Heroes).


 

 

Další články

Sledujte nás