Chceš umět řešit krizové situace? Zúčastni se mezinárodního projektu Solve IT!

Tereza Kráčmarová

Tereza Kráčmarová - 22. 6. 2023

Kategorie: Tiskové zprávy

Zdroj:

Chceš být lepší ve zvládání problémů a konfliktů? Baví tě neformální vzdělávání? Pracuješ s mládeží? Rád/a poznáš inspirativní lidi z různých koutů světa? Tak nečekej už ani chvíli a přihlaš se na SOLVE IT - tréninkový kurz, kde budeš moci sdílet své zkušenosti o řešení krizi nejen s ostatními účastníky, ale i se zkušenými lektory.

Kdy a kde?

22. - 31.10. 2023 (Tramtáryje – Pardubický kraj)

Koho hledáme?

Účastníky, kteří:

Praktické info:

Strava, ubytování a cestovné je hrazeno z programu Erasmus + a účast je tedy tím pádem pro tebe bezplatná. O hladký průběh programu a logistiku se postarají Linda Phanová a Lydia Petera z organizace Genesis a Julie Vinklová a Adéla Schreiberová z Fakescape si pro vás připraví praktický program projektu.

Solve it je projekt zaměřený na zvýšení crisis-managment kompetencí. Pomocí neformálního vzdělávání a peer-to-peer experience chceme účastníkům zábavnou formou předat důležité informace ohledně řešení problémů spojených s (kyber)šikanou, sexuálním obtěžováním nebo třeba uživáním drog. Klíčovým aspektem tohoto projektu je předat tyto poznatky pracovníkům s mládeží, aby je dokázali včas a vhodně aplikovat ve svých svěřených skupinách. Získané kompetence nejenže prohlubují řešící kompetence účastníkům, budou pomáhat i ve vytváření bezpečnějšího prostředí nejen mezi mladými lidmi.

Podrobnější informace najdeš v infopacku: https://drive.google.com/file/d/1GToyNcm6hBfTYDZOyxGR4nGO6Fha46iP/view?usp=share_link 

Přihlásit se můžeš zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1vgsq-zGLoZNGNNrTnqp5baVjJc3KnaOGKmMx82S07sW-8A/viewform?usp=send_form 

Máš otázky? Piš na crisis-management@fakescape.cz (do předmětu napiš Solve IT!).

 

Další články

Sledujte nás