Zpět před lavicemi! Objednejte si workshopy na nový školní rok

Tereza Kráčmarová

Tereza Kráčmarová - 21. 8. 2023

Kategorie: Tiskové zprávy

Zdroj:

Vracíme se před lavice! V loňském školním roce jsme navštívili 213 škol a odučili 737 hodin a jsme připraveni na naši práci navázat. Workshopy jsou aktualizované a lektorský tým odpočatý a my už se nemůžeme dočkat, až vyrazíme, třeba právě i k vám.

Ve Fakescape už téměř pět let učíme pomocí her témata spojená s mediální výchovou a kyberbezpečností. A to vše za využití interaktivních a hravých metod tak, aby naše vzdělávací aktivity zároveň byli i zážitkem.

S čím na vaši školu můžeme přijet?

Konkrétní obsah a výstupy jednotlivých programů najdete ZDE.

Naše workshopy nejsou jen nudnými přednáškami! Vše si vyzkoušíte v praxi.

Kdo jsme my?

Spolek Fakescape učí na základních a středních školách pomocí vzdělávacích her kyberbezpečnost, mediální gramotnost a kritické myšlení. V roce 2019 jsme získali druhé místo v celosvětové soutěži P2P Digital Challenge, v roce 2021 celoevropskou cenu Karla Velikého pro mladé Evropany a ten minulý jsme s naší karetní hrou vyhráli cenu Gratias Tibi

Pokud chcete zpestřit vaši výuku, rádi za vámi přijedeme i do nejvzdálenějších koutů Česka. Stačí nám napsat na info@fakescape.cz nebo vyplnit formulář ZDE a naši koordinátoři vám představí veškeré možnosti a domluví se s vámi na termínu.

Pokud právě teď nad workshopy neuvažujete, přihlaste se k našemu newsletteru, ať Vám neuniknou zajímavé novinky od nás. 

 

Další články

Sledujte nás